چجوری برای کنکور تست بزنیم؟

مقالات

چجوری برای کنکور تست بزنیم؟

مطلبی که میخوام دربارش صحبت کنم، موضوعیه که میتوانم بگم مشکل خیلی از ماهاست. اونم اینه که وقتی در یک آزمون آزمایشی شرکت میکنیم، با وجود این که به مطلب تسلط داریم و میدونیم که بلدیم،اما باز اون نتیجه ای که دلخواهمون هست رو نمیگیریم .این مشکل میتونه کلی علت داشته باشه مثل درست مدیریت نکردن زمان ، استرس ، خستگی و کلی چیز دیگه ، اما دلیلی که الان میخوام دربارش بگم اینه که ما در تست زدن خوب عمل نمیکنیم ، یعنی توی خونه بلد نیستیم چطور باید تست بزنیم.مثلا معلم یا استاد ازمون می خواد تا آخر این هفته یه تعداد مشخصی تست از یک موضوع مشخص بزنیم یا اصلا خودمون این تصمیمو میگیریم.

 

خب حالا راه درستش چیه؟

خیلی از بچه ها مخصوصا اون دسته ای که درسا رو شب امتحان میخوندن و در طول سال زیاد سراغ کتاب نمی رفتن ، به این روششون عادت کردن.یعنی اگه قرار باشه تا آخر هفته ۱۰۰ تا تست بزنن، همه اون ۱۰۰ تا رو برای یک شب میزارن، که هم خسته میشن ، هم ازون درس بدشون میاد و هم این که در واقع هیچی یاد نمیگیرن.اگه ازمونی هم ازاون مبحث بدن درصد پایینی میگیرن و از خودشون میپرسن چرا این اتفاق افتاد؟ من که همه ی ۱۰۰ تا تست رو زده بودم.خب این که همه ی تست ها رو یک شب میزنی کاملا اشتباهه. تست ها رو باید طوری تقسیم بندی کنی که در طول هفته چند بار سراغشون بری.مثلا امروز یه مبحثی از دیفرانسیل رو یاد گرفتی و تا اخر هفته باید ۱۰۰ تا تست بزنی ازون موضوع.اولا باید از همون روزی که یاد گرفتی شروع کنی یعنی درس هر روز همون روز باید خونده بشه. اول قبل ازین که تست زدن ازون موضوع رو شروع کنی باید جزوه رو بخونی و سعی کنی تمرین هایی که همون روز در کلاس حل شده خودت حل کنی ، وقتی جزوه رو کامل خوندی میری سراغ تست زدن که میتونه تست تالیفی یا سراسری یا هر تستی که معلم میگه باشه. حالا قراره ۱۰۰ تا تست بزنی ، و مثلا میخوای بین ۴ شب تقسیمش کنی ، میشه شبی ۲۵ تست. اگه این طوری تست بزنی ۴ شب همه ی مطالب برات مرور میشه .البته همه ی ۴ شب شاید لازم نباشه جزوه رو دوباره کامل قبل تست زدن بخونی. اما حتما یه مروری به جزوه داشته باش

خب حالا سوال بعدی اینه که همون ۲۵ تا تست رو چطور باید بزنی؟

حتما تا حالا چند بار برات پیش اومده که سر آزمون تستی رو ببینی که قبلا توی خونه حلش کردی اما الان که داری آزمون میدی هر چقدر تلاش میکنی نمیتونی .حتی یادت میاد وقتی جواب رو از پاسخ نامه خوندی یاد گرفتی اما حالا هیچ راه حلی به ذهنت نمیرسه…

دلیل این که ما سرآزمون به جواب این جور تست ها نمیرسیم ، اینه که توی خونه خودمون رو در شرایط ازمون قرار نمیدیم.

 

حالا شرایط ازمون یعنی چی؟

عادت غلطی که خیلیامون در تست زدن داریم اینه که همون ۲۵ تا تست رو که می خوایم حل کنیم ، مثلا کلی برای تست اول وقت میزاریم و میبینیم که نمیتونیم جواب بدیم ، همون موقع پاسخ نامه رو باز میکنیم و جوابو میبینیم . این اشتباهه .ما درست باید طوری تو خونه تست بزنیم انگار سر ازمون نشستیم . یعنی ۲ الی ۳ دقیقه برای تست اول وقت میزاریم، اگه نتونستیم جواب بدیم سراغ پاسخ نامه نمیریم ، میریم تست بعدی .همین کارو برای هر ۲۵ تا تست انجام میدیم .تستایی که نتونستیم بزنیم رو با علامت (ن) کنارش مشخص میکنیم .وقتی رو ۲۵ تاش فکر کردیم، اون موقع میریم سراغ پاسخ نامه! تست هایی که اشتباه جواب دادیم رو با علامت (غ) کنارش مشخص می کنیم. این جوری ، شب ازمون اشتباهاتمون و تست هایی که نتونستیم حلشون کنیم رو مرور میکنیم و ایشالا نتیجه ی خیلی بهتری میگیریم . به شرطی که به همین طریقی که توضیح داده شد عمل کنیم . در مورد دروس اختصاصی تست ها حتما بین ۳ تا ۴ شب در هفته تقسیم بشن .دروس عمومی ۲ الی ۳ شب کافیه .

مهندس احمد سلام مشاور برتر کنکور
برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی رایگان با شماره‌های
۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱
۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲
۰۹۱۲۸۳۷۵۷۴۷
تماس بگیرید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
کسب بهترین نتیجه در کنکور با نکات طلایی مطالعه ( بخش سوم )

کسب بهترین نتیجه در کنکور با نکات طلایی مطالعه ( بخش سوم ) نکات طلایی مطالعه برای کنکور – بهترین روش نشستن برای درس خواندن یکی دیگر از نکات مطالعه برای کنکور، بهترین روش نشستن برای درس خواندن می باشد. نشستن صحیح هنگام مطالعه برای همه داوطلبان به ویژه افرادی …

مقالات
کسب بهترین نتیجه در کنکور با نکات طلایی مطالعه ( بخش دوم )

کسب بهترین نتیجه در کنکور با نکات طلایی مطالعه ( بخش دوم ) کیفیت هوای تنفسی: کیفیت هوای تنفسی مکان مطالعه برای کنکور، هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است. تنفس در اتاق در بسته که هوا به قدر کافی در …

تماس تلفنی